Nàutica

Per la seva gran proximitat geogràfica, Boadella i les Escaules és un punt d’accés privilegiat al veí embassament de Darnius – Boadella, on podem gaudir d’activitats aqüàtiques com ara:

  • El bany a l’embassament: A l’embassament de Darnius-Boadella és permès el bany, així com gaudir del sol estirats davant la platja que es forma naturalment davant el Club Nàutic de Darnius. Durant els mesos d’estiu hi ha plataformes flotants que faciliten una bona capbussada.
  • Caiac i piragüisme: El pantà de Darnius Boadella és un lloc ideal per a practicar el caiac. Es poden llogar caiacs autobuidables individuals, de dos o tres persones. Hi ha dues empreses que ofereixen lloguer de caiacs: Excentrik Club (617 43 07 32 / 619 70 86 38) i Magic Empordà (609 724 124)
  • Bus bop: És un pneumàtic allargatque té dos petits flotadors als costats per recolzar els peus. Amb el Bus Bop es pot travessar l’aigua a grans velocitats. Té capacitat per 6 o 8 persones. La única manera de no caure a l’aigua és mantenir l’equilibri i agafar-se fort! T’hi atreveixes? Hi ha dues empreses que ofereixen aquesta activitat: Excentrik Club (617 43 07 32 / 619 70 86 38) i Magic Empordà (609 724 124)
  • Wakeboard: És una de les especialitats d’excèntrik Club, que barreja conceptes d’altres esports aquàtics com el surf o l’esquí aquàtic. Una barca amb una torre metàl·lica elevada, una corda, una taula per a lliscar sobre l’aigua i un espai per a poder saltar aprofitant l’estela que deixa la barca quan pren velocitat sobre l’aigua. A partir d’aquí, la velocitat i la perícia del wakeboarder a l’hora de saltar són els elements essencials que formen aquest esport. Es poden arribar a assolir salts espectaculars, altíssims i de gran llargada sense necessitar les onades que hi ha al mar obert. Amb aquest esport, el wakeboarder pot arribar a col·locar-se de caps per avall durant l’execució d’un salt.

    L’embassament de Darnius-Boadella és el primer de l’Estat Espanyol que fa servir embarcacions ecològiques per a les activitats de lleure.

Atenció: La pesca sense llicència i la navegació sense autorització no està permesa.