Centre Cívic La Societat de Boadella

El bar La Sala es troba ubicat dins un edifici inclòs

en l’Inventari de Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Lateral a “La
Sala”, centre cívic de Boadella d’Empordà on es celebren freqüents
celebracions i events i que disposa de servei de biblioteca i espai
d’accés lliure a internet.

El bar La Sala disposa de servei de bar i menjador, amb
especialitat en assortits d’embotits, amanides i pà amb tomàquet. També
disposem de menú diari.


Restaurant El Trull d’en Francesc

A la part davantera del restaurant i ubicada sobre el riu Muga i la comporta del Cordó, es troba la terrassa amb un esplèndid mirador. Aquí podràs admirar els ànecs i oques i la llar de foc per a l’hivern.

En l’actualitat el restaurant és un referent de la cuina típica de l’Empordà per la seva qualitat, éssent fidel als productes de la terra, sempre els més frescos.

El personal és jove i amable, oferint un tracte curós i amable per a fer-vos sentir molt còmodes.

Direcció: Placeta de l’Oli, 1

Telèfon: 972 56 90 27


Restauarnt el Molí

El restaurant ofereix una carta variada basada en els productes de la zona, com les verdures, embotits, cargols, bolets, caça ... i actualitzada respectant les tradicions, així com un atent servei i amabilitat perquè, els que visitin el Molí, a l'anar-se'n , tinguin ganes de tornar.

Al restaurant El Molí trobareu una cuina tradicional basada en els 35 anys d'història que fa que està obert, però també actualitzada i elaborada amb productes de primera qualitat.

La família Lladó, primer els fundadors Pere i Angelina, i ara també els seus fills, Marc, Jordi i Eva fan que el client gaudeixi de la qualitat i professionalitat tant amb respecte a la cuina com en el servei. Vingui a visitar-nos, i comprovarà que anar a El Molí mereix una escapada.


Restaurant Amiel Molins

El restaurant Amiel & Molins es troba a l'antiga carretera principal de la Jonquera, a Pont de Molins (Alt Empordà). Aquest vell caserna de la Guàrdia Civil de finals de segle XIX, porta obert com restaurant des del 2008 i es caracteritza per una cuina casolana, amb tocs innovadors, i elaborada amb productes de proximitat.


Teléfon: 972 52 93 58

Reservas: thefork.es